Lekker eten dat vindt toch iedereen leuk! 

Wij hebben al enkele restaurants bezocht  in Putten en omgeving. Hieronder een lijstje van diegene die wij de moeite waard vinden om te vermelden. 

 

In Putten zelf (vlakbij dus):

  • https://demuur.nl/ -> Beste chinees in Gelderland en altijd veel mensen -> Als je houdt van chinees/sushi/wok is dit zeker een aanrader. Je eet à volonté gedurende 2u met keuze ahv een buffet. Wij hebben het al verschillende keren gedaan en is altijd top. Natuurlijk, dit is niet de meest gezelligste plek om te zitten omdat het best druk kan zijn. 
  • https://www.restaurant-trex.nl/ -> aan de buitenkant ziet het er misschien wat groezelig uit, maar binnen heel gezellig en superlekker. Hier eet je voornamelijk alles van de BBQ. 
  • https://www.restaurantdewaag.nl/ -> heel gezellig en zeer lekker eten en niet al te duur.

 

Nijkerk:

  • https://menam.nl/ -> Als je van Thai houdt is dit een aanrader. Wij zijn er nog niet gaan eten, maar hebben hier al wel meerdere keren afgehaald. En was altijd tot in de puntjes verzorgd. Heerlijk!
  • https://www.albertositalian.nl/nijkerk/ -> Hele lekkere Italiaan waar het heerlijk vertoeven is. Hebben ook een zeer mooi terras. De pasta Alberto's is een echte aanrader en je krijgt er een klein spektakel bij! 

 

Harderwijk is een heel gezellig stadje om rond te struinen zowel in de zomer als de winter. Het ligt naast het water en heeft van die supergezellige kleine straatjes. Hier zijn zeer veel restaurants ... 

  • https://www.fuego-tapasbar.nl/ -> Allemaal kleine gerechtjes die je via een Ipad kan bestellen en heel exclusief! Het kost je €32,5 om tapas te eten à volonté. Wij vonden het super! 
  • https://www.thelotuslounge.nl/ -> Dit is een Japans restaurant. Wij hebben hier een menu gegeten. Speciaal, maar wel zeer lekker. Heel grappig dat je hier in lage stoeltjes zit (volgens ons was het om je rijst met de stokjes te kunnen eten 😉)
  • https://dagabriele.nl/ -> Een Italiaans restaurant kan hier zeker niet ontbreken. Prachtig interieur en verfijnd lekker eten. 
  • https://www.hetnonnetje.nl/ -> Als het een stuk duurder mag zijn dan is Het Nonnetje een echte aanrader. 2 Michelin sterren hebben ze ondertussen, maar dat zijn ze dubbel en dik waard. Fantastisch eten, maar je betaalt er uiteraard een prijs voor. 
  • https://restaurantbasiliek.nl/ -> Restaurant met een mooi interieur en heerlijk eten. Je betaalt ook wat meer dan in een doorsnee restaurant, maar daarvoor krijg je wel wat terug. 

 

We geven heel graag mee dat het belangrijk is om bij al deze restaurants tijdig te reserveren. Sommigen zijn heel snel volzet en je zal vaak enkele weken voor je verblijf een plaatsje moeten bemachtigen.