Wat bieden wij?

Het chalet is zeer ruim opgezet (60m²) en biedt voldoende ruimte aan max 4 gasten. Er is een queen size bed in de slaapkamer en een bedbank in de woonkamer die je in een handomdraai hebt omgetoverd tot een 1m60 bed. Je kan deze ruimte afsluiten met een gordijn.
Bij aankomst zullen de bedden voorzien zijn van fris ruikende lakens.

In de badkamer zorgen wij ervoor dat de handdoeken klaar hangen zowel grote als kleine en voor iedere gast een andere kleur. In de douche staat er douchegel/shampoo voor mannen en vrouwen om te gebruiken. Daarnaast vind je in deze ruimte wattenstaafjes, oorstokjes en haardroger terug. WC papier zal uiteraard ruim voldoende voor handen zijn.

De keuken is uitgerust met een nieuwe combi-oven, een gasfornuis, koelkast met diepvriesvak, Senseo apparaat en waterkoker. Thee, koffie, suiker, kruiden en olie zullen voorradig zijn om direct een heerlijk gerecht klaar te maken. Sinds oktober 2023 is er een gloednieuwe keuken met een afwasmachine. Wij voorzien zelf de vaatwastabletten en onze poetsdame vult telkens het zout en glansspoelmiddel aan zodat het klaar voor gebruik is. 
 

In de woonkamer is het zalig vertoeven en kan iedereen zijn favoriete plekje uitzoeken. Je vindt er spelletjes, wandelkaarten, boek met hondenwandelingen, fietstochten, ... terug. Als je je op de bedbank zet dan kan je heel wat vogels spotten in de tuin zoals Vlaamse gaai, specht, appelvink, ... en ook de eekhoorn komt regelmatig langs om noten uit zijn huisje te halen. ' S avonds heb je misschien het geluk om de everzwijnen te spotten. Ze komen zelfs bij daglicht langs!

Wil je niet alleen tot rust komen, maar moet er toch nog een beetje gewerkt worden dan is er in de berging een bureau en scherm aanwezig. Een extra bureau kan gecreëerd worden in de woonkamer, daarvoor staat het nodige materiaal in het schuurtje (in de winter in de berging binnen). En even meegeven dat de Wifi hier top is. Je kan makkelijk met 2 tezamen een Teams meeting doen! 

 

Bij mooi weer kan je volop genieten van de leuke loungeset en zelfs aan de bosrand buiten eten. Heerlijk plekje om te ontbijten! Wil je 's avonds lekker koken dan kan je de (gas)BBQ gebruiken. 

 

Voor de gasten die hun viervoeter(s) willen meebrengen ... wij hebben een volledig omheinde tuin. Aan de voor - en achterkant is er hekwerk en draad tot 2m hoog. Aan de rechterkant staan er 2m hoge hagen van 50cm dik, met daarvoor een draad van ongeveer 50cm (voor de kleine ontsnappertjes). Aan de linkerkant is het huisje de buffer en staat er nog een houten hekje van ongeveer 1m30 hoog. De honden kunnen geen aanloop nemen om hierover te springen. Onze eigen Vizsla is nog nooit ontsnapt uit de tuin. Maar alles hangt natuurlijk af van de wegloopdrang van de hond(en). 

 

Kortom met of zonder hond(en) ... je zal hier niets tekort komen om een fantastische vakantie te beleven!